Surse. Marquis Addison a fost supus unei intervenții chirurgicale

Marquis Addison a fost supus unei intervenții chirurgicale, potrivit unor surse de încredere. Americanul legitimat la Dinamo București, în vârstă de 31 ani, înalt de 1.93 metri a fost operat la cot.

Potrivit informațiilor preliminare Addison va absenta pentru aproximativ 1-2 meciuri, intervenția nefiind una ce necesită perioadă de repaos sau un program prelungit de recuperare. Astfel, rutinatul shooter al echipei din capitală ar putea să revină foarte curând pe parchet.

Amintim că Addison a mai suferit o accidentare în prima parte a actualului sezon competițional. El a părăsit terenul însoțit de reprezentanții echipei medicale de la Dinamo în primul sfert la partida disputată în luna Octombrie la Oradea. Americanul a revenit pe teren după ce s-a recuperat, absentând la un meci

Cel mai probabil, Marquis Addison va lipsi de pe parchet la meciul cu FC Argeș Pitești, programat luni (06.03), ora 18:00, la primul meci de Liga Națională organizat în Pitești Arena.

Aflat la cel de-al 2-lea sezon în România, primul în uniforma lui Dinamo, Addison are 16 meciuri jucate în Liga Națională și 2 în Cupă. El are medii statistice de 8.8 puncte, 3.2 recuperări, 1.8 pase decisive și 1.1 intercepții în aproape 22 minute pe meci pentru 8.7 la eficiență.

Amintim că Addison a mai jucat în LNBM alături de BC CSU Sibiu în sezonul 2020/21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.