Surse. Donte Ingram este noul jucător al echipei Dinamo București

Donte Ingram este noul jucător al echipei Dinamo București, potrivit unor surse apropiate de gruparea din capitală. American, în vârstă de 26 ani, acesta se află la primul angajament în România.

Înalt de 1.99 metri, Ingram evoluează la pozițiile 2-3. Absolvent al universității Loyola, Donte va fi la cel de-al 5-lea sezon ca jucător profesionist. El sosește de la Donar Groningen, formație alături de care a câștigat Cupa Olandei. Aici, el a fost coleg cu Marquis Addison.

În BNXT League, Donte Ingram a bifat 36 apariții și a avut medii statistice de 9.7 puncte, 3.1 recuperări, 0.9 pase decisive și 0.8 intercepții în 22 minute pe meci pentru 9.1 la eficiență. El a avut 60% la aruncările de două puncte.

A bifat opt apariții în FIBA Europe Cup cu medii de 10.9 puncte, 4.0 recuperări, 1.1 pase decisive și 0.4 intercepții pentru 8.4 la eficiență în 27.4 minute pe meci. El a avut 57% la aruncările de două puncte.

Anterior experienței din Olanda, Ingram a jucat pentru Texas Legends și Greensboro Swarm (SUA), respectiv Nelson Giants (Noua Zeelandă).

Foto: FIBA.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.