Succes zdrobitor pentru CSO Voluntari în meciul cu CSM Galați

CSO Voluntari a învins CSM Galați, scor 92-62, în partida de deschidere a turneului de la Târgu Jiu. Confruntarea a avut loc sâmbătă (17.04) și face parte din programul sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21.

Partida a fost la discreția ilfovenilor. Aceștia au avut o primă repriză de excepție, desprinzându-se la 29-14 în secvența inaugurală, regulat la 51-26 până la jumătatea partidei. Repriza secundă nu a mai contat.

A fost un meci asupra căruia canadianul Devoe Joseph și-a pus amprenta cu vârf și îndesat. Acesta a înscris 30 puncte în prima repriză și a terminat cu 41 puncte, având 11 reușite de pe semicerc. El a încheiat cu 14/19 la aruncările din acțiune în doar 26 minute de joc.

Davor Konjevic a replicat cu 13 puncte, iar James Eads și Maksim Sturanovic au adăugat câte 12 puncte pentru CSM Galați.

CSO Voluntari are 17-6 la general după acest succes. În schimb, CSM Galați a ajuns la 7-13.

Joseph corectează recordul absolut de puncte marcate într-un meci din actuala ediție de campionat. Acesta aparținea lui Jimmie Taylor, de la CSM Focșani, fiind de 31 puncte. Candianul de la CSO Voluntari îl îmbunătățește, așadar, cu zece puncte.

Foto: Elis Iordache / Baschet Club Athletic Constanța (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *