StreetBall & Roller Contest @ SkatePark Herăstrău se desfășoară în perioada 24-26 Iunie 2022

StreetBall & Roller Contest este un eveniment cu și despre baschet ce va avea loc în perioada 24-26 Iunie 2022, în incinta bazei sportive Herăstrău. Aici se vor desfășura activități sportive de rollerblade și concursuri de streetball.

Evenimentul este destinat amatorilor de mișcare și distracție. Cel mai important participant la StreetBall & Roller Contest este Andrei Mandache, actualmente căpitanul echipei Dinamo București și fost căpitan al echipei naționale a României, alături de care a participat la FIBA EuroBasket 2017. Andrei este implicat în eveniment din postură de co-organizator. Cu această ocazie, Mandache își va lansa prima colecție a propriului brand de echipament sportiv.

Baschetul va fi la loc de cinste cu această ocazie, urmând să se organizeze concursuri de aruncări de trei puncte și de la linia de pedeapsă. Totodată se vor desfășura meciuri de 3×3, 1 vs 3 și 1×1.

Întrecerile de role se vor desfășura pentru toate grupele de vârstă pentru a oferi un spectacol magnetic pentru iubitorii sportului pe patine.

Organizatorii evenimentului sunt Terasa Baraka, iGeneration Shop, AMB Clothing Line, Grind4Life Clothing Line.

Sponsori sunt Dunk Shop, BUC și Oko Clothing Line.

Înscrieri pentru participarea la oricare dintre concursurile de la StreetBall & Roller Contest se fac la hello@igeneration.shop sau chiar la fața locului. Informații suplimentare se pot obține AICI sau la numărul de telefon 0740015519.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.