Strasbourg învinge pe sirenă în Letonia

Bonzie Colson (foto) a înscris un buzzer beater de excepție pentru a aduce victoria lui SIG Strasbourg în prima etapă din Basketball Champions League – ediția 2020/21. Francezii au câștigat pe terenul lui VEF Riga, în cursul serii de miercuri (28.10). Rezultatul final a fost de 77-75.

Balticii au fost în avantaj pe tabela de marcaj mai bine de 31 minute din totalul timpului de joc efectiv. S-au consemnat șapte schimbări la conducere, ultima chiar pe sirenă.

Strasbourg a recuperat un deficit maxim de 14 lungimi pentru a-și trece în cont victoria. Echipa franceză a avut 41 puncte marcate de unitatea a 2-a în condițiile în care gazdele au beneficiat de doar 15 puncte din partea rezervelor.

DeAndre Lansdowne a totalizat 26 puncte, 3 intercepții. El a terminat cu 9/15 la aruncările din acțiune, având cinci reușite de pe semicerc. Bonzie Colson a adăugat 15 puncte, 7 recuperări (4 ofensive) în contul lui Strasbourg.

În replică, Kristers Zoriks a totalizat 17 puncte, 4 recuperări, Aigars Skele a adăugat 15, iar Isaiah Pineiro și Michale Kyser au avut câte 11 puncte pentru VEF Riga.

Pentru VEF Riga a jucat Artis Ate. Fostul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca a bifat 18 minute de joc, perioadă în care a contributi cu 3 puncte, 2 recuperări, având o minge pierdută și 1/5 la aruncările din acțiune.

Foto&video: Basketball Champions League

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *