Stephen Curry poartă pe Warriors spre a 18-a victorie stagională. Urmează dubla cu Phoenix Suns!

Stephen Curry a fost sancționat cu fault tehnic, după care a reacționat cu trei coșuri de trei puncte și a purtat pe Golden State Warriors spre victorie în deplasare. Californienii au învins cu scorul de 105-90.

Curry a fost sancționat cu fault tehnic când pe cea mai erau 9:07 minute de joc în partida disputată de Warriors pe terenul lui Los Angeles Clippers. El a transformat de trei ori consecutiv de la mare distanță și a dublat avantajul echipei sale, ferind-o de emoții pe finalul partidei.

În 35 minute de joc, Steph a totalizat 33 puncte, cu șapte reușite de pe semicerc. El a adăugat 6 pase decisive, 6 intercepții și 5 recuperări. Curry a înscris 11 puncte după ce a fost sancționat cu acea greșeală tehnică.

Otto Porter Jr a adăugat 18 puncte, 10 recuperări, 2 intercepții, Jordan Poole a terminat cu 17 puncte, iar Andrew Wiggins a avut 12 puncte, 7 recuperări și 2 capace pentru învingători. De cealaltă parte, Paul George a reușit 30 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, dar a pierdut posesia mingii de opt ori.

Warriors au 18-2 la general, cu 7-1 în deplasare. Golden State este în fruntea NBA, dar următoarele două partide le va disputa în compania lui Phoenix Suns, principala urmăritoare. Iată programul acestei duble:

  • Miercuri (01.12), ora 5:00, în Arizona
  • Sâmbătă (04.12), ora 5:00, în California

LA Clippers au 11-9 la general, fiind lipsiți de la începutul sezonului de Kawhi Leonard.

Un răspuns la „Stephen Curry poartă pe Warriors spre a 18-a victorie stagională. Urmează dubla cu Phoenix Suns!”

  1. Poole a marcat 4 triple în ultimele 2 minute și jumătate ale sfertului 3, după ce a fost „capacit” de Hartenstein. Reacția exagerată a acestuia din urma, pentru care a și primit tehnic, a fost pedepsită exemplar de către Jordan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.