Stephen Curry a revenit pe teren

Stephen Curry a revenit pe teren. MVP-ul finalei NBA 2022 a absentat la precedentele zece partide ale echipei sale, Golden State Warriors. La prima apariție oficială a superstarului, gruparea din San Francisco a fost învinsă, oprindu-se astfel o serie de cinci victorii în liga nord-americană.

Campioana en-titre a fost învinsă de Los Angeles Lakers pentru a 2-a oară în tot atâtea întâlniri post NBA All Star Weekend. Rezultatul final al partidei desfășurate duminică (05.03), în absența lui LeBron James, a fost de 113-105.

Titularizat la poziția 1, Curry a bifat 32 minute de joc, perioadă în care a totalizat 27 puncte. El a terminat cu 8/20 la aruncările din acțiune, incluzând cinci reușite din spatele semicercului. Steph a adăugat 6 pase decisive.

Anthony Davis a avut 39 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, 2 capace în 38 minute de joc. Alți cinci jucători, incluzând toți titularii, au avut cel puțin zece puncte marcate pentru formația din Los Angeles.

În altă ordine de idei, cu această ocazie, Klay Thompson a jucat meciul cu numărul 700 în NBA.

Lakers au 31-34 la general după acest meci. În schimb, Warriors au ajuns la 34-31. Ambele sunt angrenate în lupta pentru calificarea în playoff-ul NBA 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.