Stefan Jovic a semnat cu Panathinaikos Atena

Panathinaikos Atena a oficializat legitimarea sârbului Stefan Jovic. În vârstă de 31 ani, înalt de 1.98 metri, jucător de pozițiile 1-2, acesta a semnat un angajament cu valabilitate pentru actualul sezon cu opțiune pentru sezonul 2022/23.

Jovic revine în prim plan după ce nu a activat în prima jumătate a actualei stagiuni. El a petrecut precedentele două sezoane alături de Khimki Moscova. Stefan are șase sezoane în Euroligă, trei cu Steaua Roșie Belgrad, unul cu Bayern Munchen și cele două menționate cu Khimki. În 123 apariții are medii pe carieră de 6.6 puncte, 4.6 pase decisive, 2.3 recuperări și 1.2 intercepții, respectiv 50% la aruncările de dou puncte și 38% la semicerc.

Cariera lui Jovic a demarat în urmă cu 11 ani, alături de Sloga Kraljevoc. El a mai trecut pe la Radnicki, Steaua Roșie, Bayern Munchen și Khimki. Stefan are două sezoane și în EuroCup.

Jovic devine al 14-lea component al echipei pregătite de Dimitris Priftis.

În altă ordine de idei, Anadolu Efes Istanbul a perfectat transferul lui Egemen Guven. În vârstă de 25 ani, înalt de 2.06 metri, acest jucător se află la primul angajament în Euroligă. El sosește de la Bursaspor și evoluează la pozițiile 4-5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.