Ștefan Grasu: „Faptul că nu avem fani în sală ne îngreunează misiunea”

Ștefan Grasu, unul dintre cei mai importanți tineri jucători de la U-BT Cluj-Napoca, a prefațat turneul final de Cupa României și confruntarea cu BC CSU Sibiu, din sferturile de finală ale evenimentului programat a se desfășura între 6-9 martie anul curent, la BT Arena.

În vârstă de 18 ani, Grasu a avut medii de 4.7 puncte, 2.3 recuperări și 3.0 pase decisive cu 0.7 intercepții și 0.7 capace în 23 minute pe partidă pentru 6.7 la eficiență în cadrul turneului de calificare, desfășurat în luna noiembrie, la București.

Tânărul baschetbalist al lui U-BT Cluj-Napoca a vorbit în felul următor despre confruntarea cu BC CSU Sibiu, din ziua de deschidere a turneului final:

„Meciul cu cei de la Sibiu îl văd ca pe o încercare. Trebuie să arătăm cine suntem și să apărăm Cupa, pe care am câștigat-o anul trecut. BC CSU Sibiu este o echipă puternică, cu un colectiv frumos și jucători buni, abia așteptăm să îi înfruntăm.

Echipa noastră s-a pregătit într-un mod profesionist și bine pentru acest turneu final. Faptul că nu avem fani în sală ne îngreunează misiunea, dar sperăm să facem o figură frumoasă, care să rămână în istorie.”

Grasu are deja opt apariții în Cupa României și 29 în Liga Națională de baschet masculin.

Foto: Sandor Manases / www.u-bt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *