Stefan Bircevic continuă alături de U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj-Napoca a anunțat continuarea colaborării cu Stefan Bircevic. Baschetbalistul originar din Serbia și campioana României au parafat un angajament cu valabilitate pentru sezonul 2022/23.

În vârstă de 31 ani, înalt de 2.10 metri, jucător de pozițițiile 4-5, Bircevic are o foarte bogată experiență la nivel înalt. El a ajutat Clujul în campania din Basketball Champions League pe parcursul sezonului precedent cu 9.9 puncte, 4.5 recuperări și 1.7 pase decisive, respectiv cu 11.5 puncte, 4.3 recuperări și 1.4 pase decisive în Liga Națională.

Bircervic este unul dintre cei mai importanți jucători care au evoluat în țara noastră. La nivel de club a activat în țări precum Spania, Turcia, Serbia și Germania. În schimb, la nivelul echipelor naționale a fost medaliat cu argint la EuroBasket, FIBA World Cup, respecti Jocurile Olimpice.

Sezonul 2022/23 va fi cel de-al 2-lea pentru Bircevic în țara noastră. El devine cel de-al 4-lea jucător păstrat de U-BT Cluj-Napoca din lotul cu care a reușit un sezon 2021/22 de excepție pe plan internațional și a reușit să-și confirme supremația în Liga Națională.

Ceilalți trei sunt Nandor Kuti, Patrick Richard și Andrija Stipanovic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.