Steaua Roșie Belgrad bifează a 2-a victorie stagională în Euroligă

Steaua Roșie Belgrad a repurtat un succes categoric în deschiderea etapei a 6-a din Euroliga masculină – ediția 2019/20. Campioana Serbiei a învins pe Khimki Moscova, scor 83-65, într-o partidă desfășurată la Pionir.

Jocul a fost controlat de sârbi, aceștia având o ofensivă extrem de productivă pe tot parcursul primelor 30 minute de joc efectiv. Elevii lui Andrija Gavrilovic s-au desprins la 28-22 în primul sfert, respectiv la 50-41 până la jumătatea partidei. Repriza secundă a demarat cu un parțial de 30-15 în favoarea gazdelor, acestea impunându-se fără emoții.

Zvezda a terminat cu 11/23 pentru 48% la aruncările de trei puncte. De asemenea, învingătorii au totalizat 23 pase decisive cu doar nouă posesii pierdute în această confruntare. Ei au avut zece jucători cu cel puțin un punct marcat.

Borisa Simanic a marcat cu generozitate în debutul partidei și a încheiat cu 18 puncte. Billy Baron a adăugat 17 puncte, Stratos Perperoglou a terminat cu 15 puncte, 5 rexcuperări, iar James Gist a bifat 12 puncte pentru învingători. În replică, Alexey Shved a fost limitat la 14 puncte, fără reușită de pe semicerc, cu 5 recuperări și 4 pase decisive, iar Devin Booker a adăugat 13 puncte pentru Khimki.

Steaua Roșie Belgrad are 2-4 la general după acest meci. În schimb, Khimki Moscova este la 4-2 după șase etape.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.