Steaua București învinge în fieful lui CSM Miercurea Ciuc sub comanda lui Ciprian Enache

Steaua București a învins pe terenul lui CSM VSKC Miercurea Ciuc, scor 86-71, în cel de-al 2-lea meci desfășurat vineri (03.02), contând pentru Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23.

Partida a fost decisă de militari în sfertul decisiv. Steaua conducea la limită după primul sfert, dar harghitenii au reacționat și au venit la conducere. Scorul după 20 minute de joc era de 44-36. Ecartul s-a înjumătățit pe parcursul celui de-al 3-lea sfert, scor 61-57. Ultimele zece minute au consemnat un parțial de 29-10 pentru roș-albaștri.

Titus Nicoară a avut 24 puncte, 8 recuperări, James Farr a adăugat 18 puncte, 15 recuperări, iar Strahinja Jovanovic a totalizat 17 puncte, 13 pase decisive, 7 intercepții și 6 recuperări în contul Stelei.

De cealaltă parte, Luka Igrutinovic a reușit 23 puncte, 4 pase decisive, Aleksandar Draskovic a terminat cu 16 puncte, 5 recuperări, iar Meshack Lufile a bifat 14 puncte pentru Miercurea Ciuc.

Militarii au jucat fără Karlo Vragovic și Peter Olisemeka. De notat că pentru prima dată în acest sezon, echipa din București a fost condusă de către tânărul Ciprian Enache. Acesta a mai lucrat în trecut la nivel de seniori în calitate de antrenor asistent al echipelor CSM Miercurea Ciuc și SCM U Craiova. De asemenea, el a mai condus în trecut un meci din postură de antrenor principal, cel dintre Athletic Constanța și SCM Craiova în sezonul trecut.

Steaua București are 5-2 la general după acest succes. În schimb, CSM Miercurea Ciuc a ajuns la 2-5.

Foto: Steaua Bucuresti (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.