Steaua București învinge CSO Voluntari pentru a 4-a oară consecutiv în LNBM

Steaua București a învins CSO Voluntari, scor 88-84, într-un meci contând pentru etapa a 15-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc vineri (13.01), la Sala Mihai Viteazul.

Ilfovenii au condus pe parcursul primelor minute de joc, însă Steaua a reacționat. Militarii au fost mai inspirați în faza ofensivă și s-au desprins la două posesii, scor 25-20, după zece minute de joc.

Un parțial de 9-0, consemnat spre jumătatea secvenței a 2-a, a dus formația militară la plus 12 pe tabela de marcaj. Formația din Voluntari a reacționat și s-a apropiat la patru puncte, scor 42-38, după 20 minute de joc.

Repriza secundă a început favorabil vizitatorilor. Aceștia au marcat primele șapte puncte ale sfertului al 3-lea, preluând conducerea. Echipele s-au succedat la conducere și s-au consemnat situații de egalitate. Secvența s-a încheiat cu reușita lui Lucas Tohătan prin care Voluntari a venit în avantaj, scor 64-63.

Zarko Djuric a egalat situația la 69 în minutul 33, dar Voluntari a revenit la conducere cu tripla lui Rolland Torok. Steaua a realizat un parțial de 11-0, alimentat de Strahinja Jovanovic, autor a șapte puncte. Militarii au rămas în avantaj până la final.

Zarko Djuric a totalizat 23 puncte, 7 recuperări, Strahinja Jovanovic a adăugat 19 puncte, Titus Nicoară a terminat cu 16 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții, iar James Farr a bifat 8 puncte, 10 recuperări pentru Steaua.

În replică, Todrick Gotcher a reușit 22 puncte, 4 pase decisive, Maurice Watson a adăugat 18 puncte, 9 pase decisive, 5 recuperări, Rasheed Moore a terminat cu 15 puncte, iar Lucas Tohătan a terminat cu 11 puncte pentru Voluntari.

Steaua învinge Voluntari pentru a 4-a oară consecutiv în Liga Națională!

În urma acestui meci, Steaua București are 6-7 la general și ocupă locul 6 în Conferința B a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23. CSO Voluntari are 7-6 și se află pe locul al 2-lea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.