Sibiu International Summer Camp 2021 by Porsche Basketball Akademie se mută la Cinegold pentru o seară de neuitat

Sibiu International Summer Camp 2021 by Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg a ajuns la jumătatea evenimentului. Evenimentul la care participă peste 60 de tineri practicanți ai baschetului ce beneficiază de antrenamente de calitate în stilul celebrei academii de baschet din Germania continuă pe tot parcursul acestei săptămâni.

În paralel cu activitatea principală a campului, organizatorii au anunțat cp organizează o sesiune de workshop-uri. Acestea se vor desfășura vineri (23.07) la CineGold Sibiu. Invitații vor acorda autografe, imediat după workshopuri, iar seara se va încheia cu vizionare de film. Este vorba despre „Space Jam: A new Legacy”, filmul în care LeBron James face echipă cu celebrele staruri de desene animate.

La workshop va fi prezent Bogdan Popescu, fost jucător al BC CSU Sibiu și al echipei naționale a României. De altfel, acesta a jucat și pentru Ludwigsburg de-a lungul îndelungatei sale cariere profesioniste. El le va vorbi tinerilor despre ce înseamnă cariera de baschetbalist profesionist. Mai mult, juniorii vor avea parte de un workshop pe arbitraj, iar în final vor putea asista la un curs de prim ajutor susținut de specialiști din cadrul ISU Sibiu.

Va urma o scurtă pauză în care participanții vor putea face fotografii, vor primi autografe, iar seara se va încheia cu vizionarea filmului Space Jam: A New Legacy. Biletele se pot achiziționa de la Cinegold, iar costul unul bilet este de 29 de lei pentru adulți, și 16 lei pentru copii, studenți și pensionari.

Sunt așteptați, alături de participanții la camp, toți cei care doresc să-l vadă pe LeBron James în îndrăgita producție cinematografică prin intermediul căreia cu certitudine toată lumea se va putea destinde, baschetul fiind în continuare principalul subiect. Vizionarea se va desfășura la CineGold – partener oficial al campului de la Sibiu.

Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg, eveniment organizat de BC CSU Sibiu în colaborare cu Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, se desfășoară până pe data de 24 iulie anul curent, la Sala Transilvania din Sibiu. Campul este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani.

UnitedHoops.ro este partenerul media al campului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *