Shane Larkin poartă Turcia spre prima victorie în calificările FIBA Basketball World Cup 2023

Shane Larkin a fost de neoprit, iar Turcia a obținut prima victorie în calificările FIBA Basketball World Cup 2023. El a ajutat naționala Semilunei să depășească Marea Britanie, scor 84-67.

După un start modest de partidă, scor 16-23, după primul act, turcii au reacționat și au controlat jocul în fața britanicilor. Echipa antrenată de Orhun Ene a marcat peste 20 puncte în fiecare din următoarele trei perioade de joc, în timp ce oaspeții nu au mai atins această bornă la Sinan Erdem Dome.

În 36 minute de joc, Larkin a continuat așa cum a terminat confruntarea cu Fenerbahce din ultima etapă desfășurată în Euroligă. El a avut 22 puncte cu 70% la aruncările din acțiune, a bifat 8 pase decisive, 4 recuperări, 2 capace și o intercepție pentru un indice de 30 la eficiență.

Bugrahan Tuncer a adăugat 17 puncte, 5 recuperări, iar Metecan Birsen a încheiat cu 11 puncte și 12 recuperări pentru învingători. De cealaltă parte, Dan Clark a reușit 17 puncte, Gabe Olaseni a adăugat 15 puncte, 9 recuperări, iar Tarik Phillip a bifat 14 puncte.

În celălalt meci al Grupei D, contând pentru etapa a 2-a, Grecia a depășit Belarus cu scorul de 77-67. Prin urmare toate cele patru echipe au 1-1 la general.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.