Shane Larkin a jucat primul meci în sezonul 2020/21

Shane Larkin a disputat primul meci oficial în sezonul competițional 2020/21. Americanul cu cetățenie turcă a ajutat pe Anadolu Efes Istanbul să învingă în fieful lui Olympiacos Pireu, scor 84-79, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din sezonul regulat al Euroligii masculine.

Venit de pe bancă, Larkin a bifat 20 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 15 puncte. El a terminat cu 3/7 de pe semicerc, 1/6 din interiorul acestuia și 4/7 la linia de pedeapsă. A adăugat 3 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție, fără posesie pierdută pentru 10 la eficiență.

Larkin a transformat două aruncări de trei puncte consecutive spre finalul partidei, reușind astfel să prevină revenirea celor de la Olympiacos. De altfel, fundașul de 1.82 metri și-a păstrat explozia și superioritatea în relația unu la unu. Precizia nu a fost la cel mai înalt nivel, lucru firesc după opt luni de pauză, Shane având 4/13 la aruncările din acțiune.

Vasilije Micic a totalizat 20 puncte, 7 pase decisive, Rodrigue Beaubois a adăugat 15 puncte, iar Krunoslav Simon a încheiat cu 11 puncte, 5 recuperări pentru Efes. De notat că formația antrenată de Ergin Ataman nu a utilizat niciun jucător autohton, Larkin fiind naturalizat.

În replică, Hassan Martin a reușit 11 puncte, 6 recuperări, 3 capace, iar Shaquille McKissic și Kostas Sloukas au adăugat câte 10 puncte fiecare, cel din urmă având 7 pase decisive, pentru Olympiacos. Echipa antrenată de Georgios Bartzokas a mizat pe patru jucători autohtoni și un naturalizat în această confruntare.

Anadolu Efes Istanbul are 2-3 la general și un meci amânat. În schimb, Olympiacos a ajuns la 3-3.

Foto&video: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *