Sergio Scariolo despre meciul cu România: „Principalul obiectiv este victoria”

Sergio Scariolo, antrenorul principal al echipei naționale a Spaniei a prefațat confruntarea cu România din runda a 4-a în Grupa A în cadrul campaniei de calificare la Campionatul European de baschet masculin – ediția 2022. Tehnicianul originar din Italia a subliniat care sunt obiectivele sale pentru această campanie.

Iată ce a spus Scariolo:

„Țintim victoria deoarece un succes în meciul cu România ne asigură calificarea la turneul final. Acesta este unul dintre obiectivele acestei campanii. Celălalt este de a le oferi jucătorilor noștri tineri oportunitatea de a crește. De asemenea, este o oportunitate pentru jucătorii care nu mai sunt foarte tineri că au calitate și se pot afirma prin intermediul acestor meciuri ale echipei naționale.

Firește, așa cum am spus deja, principalul obiectiv al meciului cu România este victoria. În plus consider că pentru jucătorii aflați aici este o oportunitate de a purta maioul echipei naționale a Spaniei cu mândrie și să înțeleagă ce înseamnă să joci pentru Spania.”

Meciul dintre Spania și România este programat pentru luni (30.11), ora 20:30, la Valencia. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport 3.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *