Sergio Scariolo a ocupat pentru prima dată funcția de antrenor principal (sub formă de interimat) în NBA

Sergio Scariolo a preluat funcția de antrenor, sub formă de interimat, la Toronto Raptors. Tehnicianul italian cunoscut în primul rând pentru colaborarea cu echipa națională a Spaniei, a purtat gruparea canadiană spre victorie la primul său meci în această postură.

Raptors, care joacă în Tampa Bay din cauza pandemiei și a restricțiilor de călătorie, au învins pe Houston Rockets, scor 122-111.

Norman Powell a totalizat 30 puncte, Fred Van Vleet a adăugat 25 puncte, 4 pase decisive, iar Kyle Lowry a terminat cu 20 puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, Victor Oladipo a reușit 27 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, iar John Wall a adăugat 21 puncte, 12 pase decisive pentru Rockets.

Scariolo a preluat funcția de antrenor principal de la Nick Nurse. Acesta este în izolare conform protocolului medical implementat de NBA. Alți cinci componenți ai staff-ului tehnic de la Raptors au intrat în izolare din aceeași situație. De asemenea, Pascal Siakam este la rândul său în izolare.

Toronto are 17-17 la general și ocupă locul 4 în Conferința Est. Houston este la 11-20, pe locul 14 în Vest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *