Sepsi Sfântu Gheorghe și FCC Baschet UAV Arad se desprind în semifinalele LNBF

Sepsi Sfântu Gheorghe și FCC Baschet UAV Arad sunt la câte o victorie de finala Ligii Naționale de baschet feminin – ediția 2021/22. Ambele s-a desprins la 2-0 în semifinalele competiției după ce au repurtat noi succese în cursul serii de vineri (08.04).

Campioana României, Sepsi-SIC a depășit Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța, scor 75-56. Jocul a fost decis în sfertul al 3-lea, pe fondul unui parțial de 26-9, după ce constănțencele au reacționat la un start modest de partidă.

Brianna Fraser a totalizat 16 puncte, 6 recuperări, iar Jovana Pasic a adăugat 15 puncte, 8 recuperări pentru Sepsi. De cealaltă parte, Ciara Rosten a reușit 15 puncte, 4 recuperări pentru formația de la malul Mării Negre.

FCC Baschet UAV Arad a învins pe terenul lui CSM Satu Mare pentru a 2-a oară în tot atâtea zile. Meciul 2 s-a terminat cu scorul de 77-73. A fost un meci cu 14 schimbări la conducere și 9 situații de egalitate. Formația oaspete a câștigat fiecare din ultimele trei sferturi, realizând un parțial de 57-47.

Andreona Keys a totalizat 19 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, Brankica Hadzovic a adăugat 13 puncte, 5 recuperări pentru Arad. De cealaltă parte, Sparkle Taylor a reușit 31 puncte, 9 recuperări pentru Satu Mare.

Scorul general a devenit 2-0 în ambele semifinale cu mențiunea că echipa din Arad a obținut victoriile în deplasare. Seriile se mută la Constanța și Arad. Meciul 3 în seriile pe sistemul cel mai bun din cinci partide este programat pentru luni (11.04).

Foto: Sepsi-SIC (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.