Sepsi Sfântu Gheorghe și FCC Baschet UAV Arad au avansat în finala LNBF 2022

Sepsi Sfântu Gheorghe și FCC Baschet UAV Arad s-au calificat în finala Ligii Naționale de baschet feminin – ediția 2021/22. Ambele au învins cu 3-0 la general în penultimul act al competiției.

Luni (11.04) s-a desfășurat Meciul 3 din semifinalele LNBF. La Arad, echipa locală a învins CSM Satu Mare, scor 60-55. A fost un meci cu zece schimbări la conducere și șase egalități. Jocul a fost decis de un parțial de 9-1, consemnat în ultimele patru minute.

Andreona Lanay Keys a totalizat 24 puncte, 6 recuperări, iar Brankica Hadzovic a adăugat 10 puncte, 6 recuperări pentru formația învingătoare. De cealaltă parte, Sparkle Taylor a reușit 15 puncte, 5 recuperări pentru Satu Mare.

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus pe terenul Academiei Phoenix CSU SH Constanța, scor 76-70. Covăsnencele au avut parte de o replică solidă, însă au găsit soluții să se impună la malul Mării Negre și să se califice în ultimul act.

Britney Cimone Jones a reușit 28 puncte, alte două jucătoare de la Sepsi reușind să depășească borna zece. De cealaltă parte, Bianca Voica-Nagy a reușit 15 puncte, 5 recuperări.

Finala Ligii Naționale de baschet feminin este programată să demareze pe 20 Aprilie anul curent. Sepsi Sfântu Gheorghe beneficiază de avantajul terenului propriu. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.