Sepsi Sfântu Gheorghe este la o victorie de un nou titlu național la feminin

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe s-a apropiat la o singură victorie de un nou titlu național la baschet feminin. Formația covăsneană a învins FCC Baschet UAV Arad, scor 84-68, în Meciul 2 al finalei Ligii Naționale de baschet feminin – ediția 2021/22.

Meciul a fost decis în sfertul al 3-lea. După o primă jumătate încheiată de Sfântu Gheorghe în avantaj minim, scor 39-38, formația antrenată de Zoran Mikes a realizat un parțial de 25-13. Arădencele nu au avut forța să revină în secvența decisivă, una ce a revenit tot gazdelor.

Saqwedia Wallace a totalizat 28 puncte, Brianna Fraser a adăugat 19 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, iar Jovana Pasic a terminat cu 11 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive pentru Sepsi. De cealaltă parte, Andreona Keys a reușit 22 puncte, 6 recuperări pentru Arad.

Scorul general devine 2-0 în favoarea lui Sepsi. Seria se mută la Arad pentru Meciul 3. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide, astfel încât, pentru echipa din Arad, jocul următor este decisiv.

Foto: Sepsi-SIC (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.