Se menține starea de suspendare a ligii profesioniste din Franța

Primele două eșaloane baschetbalistice ale Franței rămân suspendate pe perioadă nedeterminată. Marți (31.03), LNB a emis un comunicat oficial prin intermediul căruia a anunțat acest lucru.

În cadrul comunicatului se notează faptul că dorința conducerii ligii este de a completa sezonul competițional 2019/20 atât în Jeep Elite (Pro A), cât și în Pro B. Așadar, intenția este de a stabili o campioană, numele echipelor participante în cupele europene, respectiv cine retrogradează și promovează pur pe criterii sportive.

Anterior, liga profesionistă din Hexagon fusese suspendată, în ambele eșaloane până la data de 3 aprilie anul curent. Conform noului comunicat, întrecerile cu statut profesionist din Franța rămân suspendată până la o comunicare ulterioară. Se precizează că această măsură, precum și următoarele, a fost luată pe baza informațiilor oferite de ministerul de specialitate din Franța.

Reamintim că Federația Franceză de Baschet a anulat sezonul 2019/20 în eșaloanele inferioare la seniori, respectiv în competițiile de juniori. Singura competiție organizată sub egida forului de specialitate din Hexagon este prima ligă de baschet feminin, competiție aflată la rândul ei în stare de suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *