SCM winsed.swis Mozzart Bet Timișoara învinge în fieful Lagunei cu o prestație solidă la semicerc

SCM winsed.swis Mozzart Bet Timișoara a învins pe terenul echipei Laguna București, scor 79-51, în cadrul etapei a 2-a din Liga Națională de baschet masculin Getica 95 – ediția 2023/24. Partida a avut loc sâmbătă (30.09), în capitală.

Gazdele au început mai bine și au terminat prima secvență în avantaj minim, scor 17-15. Continuarea a aparținut Leilor din Banat. Aceștia au realizat un parțial de 56-21 în următoarele două perioade de joc, tranșând astfel soarta confruntării. Ultimele zece minute au consemnat un parțial de 13-8 în favoarea Lagunei.

Timișoara a avut 14/29 la aruncările de trei puncte, iar Laguna a terminat cu 2/15 la acest procedeu. Așadar o prestație solidă la semicerc pentru alb-violeți la ambele capete ale terenului. Oaspeții au avut un număr dublu de vizite la linia de pedeapsă, capitol la care bucureștenii au terminat cu 50%. De notat că alb-violeții au înscris doar șapte coșuri de două puncte în acest meci, având 29% la acest procedeu.

Nikola Gajic a totalizat 20 puncte, având 100% la aruncările din acțiune. Edward Petrescu a adăugat 13 puncte, 6 recuperări, iar Adam Mirkovic a încheiat cu 12 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Sandro Antunovic a bifat 13 puncte pentru Laguna.

În urma acestui meci, formația de pe Bega are 2-0 la general. În schimb, Laguna a ajuns la 0-2.

Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.