SCM U Craiova se impune în restanța cu Dinamo București

SCM Universitatea Craiova a învins Dinamo București, scor 94-69, într-un meci restant, contând pentru Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Jocul face parte din programul TOP 10.

Oltenii au început foarte bine. Ei s-au instalat la conducere și au profitat de imprecizia și erorile adversarului. La prima pauză scorul a fost de 20-10. Sfertul 2 a demarat cu un parțial de 14-2 prin intermediul căruia Dinamo a venit la conducere, dar Craiova a reacționat imediat. Repriza s-a terminat cu un parțial de 18-5, de această dată în favoarea gazdelor. La jumătatea meciului scorul era de 40-29.

Sfertul 3 a consemnat o dezlănțuire pe faza ofensivă din partea gazdelor. Alb-albaștrii s-au desprins la 72-52 după 30 minute de joc. Ultimul act nu a adus schimbarea, jocul fiind controlat de amfitrioni.

Topias Palmi a reușit 27 puncte, Cortez Edwards a terminat cu 25 puncte, 13 pase decisive, Milivoje Mijovic a adăugat 20 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Darnell Edge a reușit 21 puncte, 5 pase decisive, 4 intercepții, alți trei jucători având cel puțin zece puncte marcate pentru Dinamo.

Craiova a jucat fără Giordan Watson și George Vlad, având un singur jucător de poziția 1 și de această dată. Dinamo a fost lipsită în această partidă de Vlad Moldoveanu, Malcolm Griffin și Toni Katic.

În urma acestui rezultat, SCM U Craiova are 5-7 și se situează pe locurile 4-6, la egalitate cu CSU Sibiu și CSO Voluntari. În schimb, Dinamo București are 4-8, la egalitate cu FC Argeș Pitești, pe locurile 7-8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.