SCM U Craiova joacă turneul preliminar FIBA Europe Cup în Lituania

SCM U Craiova va juca turneul preliminar FIBA Europe Cup în Lituania. Acesta se va desfășura între 27-30 Septembrie anul curent, în organizarea echipei Cbet Jovan.

Alb-albaștrii se duelează în prima zi a turneului, în sferturile de finală, tocmai cu formația gazdă. În eventualitatea unui succes, formația din Craiova avansează în semifinale, unde ar urma să se întâlnească cu Kapfenberg Bulls (AUT). Pe cealaltă parte de tablou în cadrul turneului din Lituania se află Sigal Prishtina (KOS), Cedevita Junior (CRO) și BC Kalev/Cramo (EST).

Celelalte trei turnee preliminare sunt găzduite de BC Trepca (KOS), Rilski Sportist (BUL), respectiv Cholet Basket (FRA).

Câștigătoarele celor patru turnee de calificare avansează în grupele FIBA Europe Cup. Acestora li se vor alătura, dacă este cazul, o parte dintre finalistele turneelor de calificare. Acest lucru depinde însă de soarta turneelor preliminare din Basketball Champions League, programate a se desfășura între 21-25 Septembrie.

Faza grupelor din FIBA Europe Cup demarează pe 12 Octombrie. Aici este direct calificată CSM CSU Oradea. În grupe va ajunge și CSO Voluntari dacă nu câștigă turneul preliminar din Basketball Champions League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.