SCM U Craiova câștigă la debutul lui Vitaly Stepanovski pe banca tehnică

SCM U Craiova a obținut victoria în confruntarea cu Steaua București, scor 102-67, în cadrul etapei a 26-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Acesta a fost primul meci cu Vitaly Stepanovski pe banca oltenilor și primul fără Eugen Ilie pe cea a militarilor.

După un start de partidă echilibrat, în primul sfert consemnându-se trei schimbări la conducere și scorul de 25-20 în favoarea echipei gazdă, a urmat desprinderea decisivă. Alb-albaștrii au realizat un parțial de 35-12 în secvența a 2-a. Astfel, oltenii aveau 60 puncte marcate la jumătatea partidei și s-au desprins la 28 puncte.

Repriza secundă nu a mai contat. Ecartul a trecut de 30 puncte, gazdele având procentaje mai bune, dar și un control total la recuperare. Finalul partidei a fost controlat de craioveni, aceștia bifând o victorie categorică.

Michael Qualls a totalizat 22 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, Josh Hawley a adăugat 20 puncte, 15 recuperări, 3 intercepții, Shamarkus Kennedy a terminat cu 17 puncte, 8 recuperări, 2 capace, Radu Vîrnă a avut 13 puncte, iar Troy Franklin a livrat 11 pase decisive pentru SCM U Craiova. În replică, Terrell Carter a adăugat 16 puncte, 6 recuperări, Nikola Cvetinovic a totalizat 14 puncte, iar Karlo Vragovic a terminat cu 10 puncte pentru militari.

Khalif Wyatt a absentat din angrenajul Craiovei în acest meci. Fundașul american este plecat în SUA pentru a participa la nașterea fiului său. De cealaltă parte a lipsit Zarko Djuric. Banca tehnică a Stelei a fost condusă de către Zoltan Safar.

SCM U Craiova are 16-8 la general după acest succes. În schimb, Steaua București a ajuns la 11-15.

Foto: SCM U Craiova (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.