SCM Timișoara învinge pe terenul lui CSM Petrolul Ploiești

SCM Timișoara a învins CSM Petrolul Ploiești, într-un meci din etapa cu numărul 21 din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22. Alb-violeții au învins cu scorul de 93-85.

Prahovenii au început mai bine, dar Timișoara a reacționat și a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Alb-violeții s-au desprins la șase lungimi până încheierea primei secvențe. Avantajul bănățenilor a crescut la peste zece puncte în sfertul al 2-lea, însă gazdele au redus ușor din handicap. La jumătatea partidei scorul era de 46-38.

Problemele la semicerc ale elevilor lui Mihai Popa s-au accentuat, lucru ce a permis Timișoarei să-și mărească avantajul pe tabela de marcaj. Tandemul Strong – Gajic a găsit soluții în faza de atac, vizitatorii avut un procentaj foarte bun și net superior adversarului la aruncări, cu precădere din spatele semicercului. Diferența a trecut din nou de zece lungimi, iar apoi a urcat la peste 15 puncte. Finalul confruntării a adus echipa din Ploiești la două posesii pe tabela de marcaj, dar gazdele au fost sancționate cu două faulturi tehnice în succesiune.

Darion Strong a totalizat 32 puncte, 7 pase decisive, 4 recuperări, Nikola Gajic a adăugat 22 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive, Sherwood Brown a revenit în LNBM cu 11 puncte, Gary Talton a avut 10 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, iar Alex Olah a terminat cu 10 puncte, 8 recuperări pentru Timișoara. În replică, Deion Hammond a reușit 22 puncte, 4 recuperări, Jonathan Jordan a adăugat 16 puncte, iar Andrej Magdevski a terminat cu 12 puncte, 10 pase decisive, 5 recuperări și 3 intercepții pentru Ploiești.

Timișoara a ajuns la un bilanț general de 10-8 în LNBM. În schimb, echipa din Ploiești are 8-10.

Foto: Darius Petru – Leii din Banat SCM Ohma Timișoara (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.