SCM Timișoara cedează în cel de-al 2-lea joc de pregătire

SCM Timișoara a disputat cel de-al 2-lea meci de pregătire din presezon. Echipa antrenată de Dragan Petricevic a întâlnit pe KK Vrsac, în Serbia. Echipa din Vrsac s-a impus cu scorul de 74-70.

La finalul partidei, antrenorul Petricevic a declarat următoarele, potrivit paginii de facebook a alb-violeților:

„A fost un meci foarte disputat, am avut procentaje scăzute la aruncări, dar mă bucură faptul că mingea a circulat bine. Echipa din Vrsac s-a prezentat bine, îmi place baschetul pe care îl joacă. Suntem încă departe de forma dorită, suntem exact unde m-am așteptat să fim în acest moment al pregătirii. Trebuie să înțelegem că munca pe care o facem noi în țară și ceea ce se întâmplă în Serbia sunt două sporturi diferite. În România ne antrenăm fără contact, iar în Serbia baschetul este cu contact”

Aseară, SCM Timișoara a disputat primul joc de pregătire. Bănățenii au cedat la Novi Becej, scor 50-75, în partida cu U-BT Cluj-Napoca.

Timișoara urmează să se deplaseze în Bulgaria pentru alte meciuri test. Pe 23 şi 24 septembrie, participă la Stara Zagora, în Bulgaria, la un patrulater ce va mai alinia la start echipele BC Yambol, SCMU Craiova şi gazda BC Beroe Stara Zagora. În fine, pe 25 septembrie, tot în Bulgaria, la Plovdiv, SCM Timişoara va da piept cu echipa locală BC Akademic.

Foto: Baschet SCM Timișoara – Pagina oficială (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *