SCM Timișoara câștigă meciul cu CSM Focșani

SCM Timișoara a obținut a 2-a victorie consecutivă la turneul pe care l-a găzduit. Alb-violeții au trecut de CSM Focșani, scor 93-68, într-o partidă disputată duminică (18.04).

Jocul a fost controlat de elevii lui Dragan Petricevic. Aceștia au construit un avantaj de cinci punct în primele zece minute de joc și s-au desprins la 47-31 după 20 minute de joc efectiv. Focșaniul a echilibrat jocul în sfertul al 3-lea, câștigându-l la limită, însă amfitrionii au marcat 29 puncte în ultimul act și s-au desprins la peste 20 puncte în finalul confruntării.

Timișoara a marcat 16 coșuri de trei puncte și a terminat cu 55% la acest procedeu. De altfel, bănățenii au avut cu 12 procente mai mult la aruncările din acțiune. De asemenea, învingătorii au avut superioritate la recuperare și au terminat cu 28 pase decisive!

Nikola Gajic a totalizat 19 puncte, 5 recuperări, Milos Komatina a adăugat 16 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive, Sherwood Brown a reușit 13 puncte, alți trei jucători atingând borna 10 la puncte marcate pentru SCM Timișoara. Antrenorul Petricevic a rotit întreg efectivul, distribuind minutele de joc tuturor jucătorilor înscriși pe ofiaia de arbitraj.

De cealaltă parte, Jimmie Taylor a totalizat 23 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, Milos Pesic a adăugat 19 puncte, iar Robert Alan Sampson a terminat cu 14 puncte, 9 recuperări și 2 capace pentru formația antrenată de către Mihai Petruț.

SCM Timișoara a ajuns la 12-10 după această partidă în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21 și rămâne pe un loc de playoff. În schimb, CSM Focșani a ajuns la 6-18.

Foto: Darius Petru / Baschet SCM Timișoara – pagina oficială (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *