România a fost învinsă de Slovacia la FIBA U18 European Challenger

România a fost învinsă de Slovacia în cel de-al 2-lea meci al FIBA U18 European Challenger 2021, organizat la Levice (Slovacia). Rezultatul final a fost de 67-57.

Partida a demarat modest pentru compatrioții noștri. Aceștia au rămas în urmă, încheind primul sfert la zece lungimi în urmă, scor 20-10. De aici, România a alergat în permanență după oponent, scorul la jumătatea partidei fiind de 35-23 în favoarea gazdelor.

După pauză, compatrioții noștri au depus eforturi să se apropie, reușind să strângă din deficit, dar de fiecare dată slovacii au reacționat. De altfel, formația gazdă s-a desprins la 15 puncte în debutul secvenței decisive. Procentajul de 30% la aruncările din acțiune i-a ținut pe tricolori departe de adversar.

David Antonescu a totalizat 13 puncte, 9 recuperări, Luca Colceag a adăugat 9 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive, iar Vlad Marinău a terminat cu 8 puncte, 4 recuperări și 4 intercepții pentru România. De cealaltă parte, David Novak a totalizat 16 puncte, 14 recuperări pentru Slovacia.

Joi (05.08), România se duelează cu Ucraina în ultima rundă din faza grupelor.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *