Rolland Torok: „Vom merge la Cluj cu gândul de a da totul pe teren”

Rolland Torok, component de bază al BC CSU Sibiu, este așteptat să revină în angrenajul galben-albaștrilor după ce a absentat la ultimul turneu de Liga Națională desfășurat. Baschetbalistul originar din Oradea nu a mai jucat de la turneul FIBA Europe Cup, de la Istanbul.

Iată cum prefațează Rolland Torok turneul final de Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21, acolo unde Sibiul urmează să întâlnească pe U-BT Cluj-Napoca:

„Urmează un turneu foarte important pentru noi. Sunt fericit, în primul rând, pentru faptul că am reușit calificarea în această fază a Cupei României. Vom merge la Cluj cu gândul de a da totul pe teren. Meciul nostru din sferturi se anunță unul dificil prin prisma adversarului pe care îl întâlnim, unul puternic, cu o rotație lungă de lot. Deși par favoriți, noi am reușit să demonstrăm în campionat faptul că ne putem bate de la egal la egal cu ei. Acum va fi o cu totul altă poveste, dar noi credem în șansa noastră.”

Referitor la intervalul de timp scurs de la ultimul meci oficial susținut, Torok a apreciat:

„A fost o perioadă destul de lungă de la ultimul meci disputat, timp în care, cred eu, că am reușit să ne punem la punct minusurile pe care le aveam. Cei doi colegi noi s-au integrat bine în echipă și sperăm ca împreună să facem o treabă bună la Cluj. Mergem acolo având același obiectiv, acela de a câștiga!”

Roli a bifat trei apariții în actuala ediție a Cupei României la baschet masculin și a contribuit cu 7.7 puncte, 4.3 recuperări și 2.0 pase decisive pentru 9.7 la eficiență în aproape 28 minute pe partidă. El are cifre mai bune în Liga Naționale, unde în 11 apariții a reușit emdii de 10.8 puncte, 4.5 recuperări și 1.0 pase decisive pentru 11.9 la eficiență, cele mai mari statistici ale carierei sale în LNBM exceptând primul său sezon în Divizia A.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *