Record al carierei de puncte într-un meci din Euroligă pentru Tornike Shengelia la câteva zile după ce a fost MVP al etapei anterioare

Tornike Shengelia parcurge un moment foarte bun. Gruzinul a fost desemnat MVP al etapei a 2-a din sezonul regulat al Euroligii masculine, iar la următoarea apariție în aceeași întrecere a stabilit un record personal de puncte marcate. El a ajutat pe CSKA Moscova să depășească pe Zenit St. Petersburg, scor 77-67.

Titularizat la poziția 4, Shengelia a totalizat 33 puncte în 36 minute de joc și a fost cel mai bun jucător al partidei. El a terminat cu 12/20 la aruncările din acțiune și 7/11 la linia de pedeapsă. A contribuit cu 8 recuperări (3 ofensive), 2 intercepții și o pasă decisivă pentru 36 la eficiență. Tornike a terminat cu o greșeală personală și o minge pierdută, fiind faultat de șapte ori.

Will Clyburn a adăugat 16 puncte, 7 recuperări pentru CSKA. În replică, Jordan Loyd a bifat 19 puncte, 4 pase decisive pentru Zenit.

Ambele echipe au 2-1 la general după acest meci. De notat că Zenit a jucat al 3-lea meci din tot atâtea disputate în actuala ediție a Euroligii masculine în deplasare.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *