Real Madrid suferă prima înfrângere în sezonul 2023/24

Real Madrid a suferit primul eșec stagional. Campioana în exercițiu a Europei a fost învinsă pe teren propriu, scor 93-99, în confruntarea cu Unicaja Malaga.

Jocul a avut loc duminică (19.11), la WiZink Center din capitala Spaniei. Partida face parte din programul etapei a 10-a în Liga ACB.

Madrilenii s-au desprins în sfertul al 2-lea, cu un parțial de 29-13 ce a dus scorul la 54-39 după 20 minute de joc efectiv. Real s-a desprins la un maxim de 21 puncte. Situația s-a schimbat după pauză. Malaga a strâns la șase puncte după 30 minute de joc și a realizat un parțial de 33-21, prin intermediul căruia a obținut victoria la diferență de șase lungimi.

David Kravish a reușit 23 puncte, 6 recuperări pentru Unicaja Malaga. În replică, Facundo Campazzo a reușit 18 puncte, 5 pase decisive, dar a înregistrat șase posesii pierdute pentru Madrid.

Real Madrid are 9-1 la general și se menține pe primul loc în Spania. Unicaja Malaga a ajuns la 7-3 și completează podiumul în Liga ACB.

Formația antrenată de către Chus Mateo, deținătoare a Euroligii, nu pierduse niciun meci în sezonul 2023/24. Real a obținut primele două victorii la mijlocul lunii Septembrie, în SuperCupa Spaniei. Ulterior a bifat 9 victorii în Liga ACB și 8 în Euroligă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.