Rareș Uță vorbește după eșecul cu Spania și transmite un mesaj celor care au susținut echipa națională a României

Rareș Uță, pivotul echipei naționale a României, jucător ce a activat în Spania până în vara anului 2019, a vorbit despre eșecul suferit pe terenul campioanei mondiale în exercițiu. Meciul desfășurat luni (30.11), la Valencia, s-a încheiat cu scorul de 41-94.

Iată ce a spus baschetbalistul român la finalul partidei:

„A fost o fereastră extrem de dificilă pentru noi, dar suntem convinși că vom ieși mai puternici după această experiență. Astăzi am întâlnit o echipă redutabilă a Spaniei. Este o experiență extraordinară pentru că suntem o echipă foarte tânără și care poate să învețe de pe urma acestor meciuri. Avem un grup de tineri interesant și consider că pe parcursul următorilor ani, prin experiența acumulată în competiția internă, dar și la nivel internațional, vom culege roadele și vom crește atât din punct de vedere individual, cât și colectiv.”

Uță a transmis un mesaj suporterilor echipei naționale:

„Doresc să le mulțumesc celor care ne-au scris mesaje și ne-au susținut în aceste meciuri. Fiecare dintre noi a primit numeroase mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc că ați fost alături de noi, că ați urmărit meciurile echipei naționale și că ne-ați ținut pumnii. Putem să tot căutăm explicații, dar nu este momentul. Promit că putem să jucăm mai bine și vom arăta acest lucru în următoarele meciuri. Este clar că trebuie să fim mai buni decât atât și cu siguranță vom fi.”

Uță a bifat 14 minute de joc, perioadă în care a totalizat 8 puncte, având 4/6 la aruncările din acțiune și 0/3 la linia de pedeapsă. El a adăugat 4 recuperări (3 ofensive) pentru 6 la eficiență.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.