Rapid București continuă parcursul fără greșeală în sezonul 2022/23

Rapid București își continuă parcursul fără greșeală în sezonul 2022/23. La primul meci după reluarea Ligii Naționale de baschet masculin, feroviarii au învins pe terenul lui CSM Tîrgu Mureș, scor 81-62. Partida contează pentru etapa a 6-a.

Formația antrenată de către Tudor Costescu a controlat jocul în totalitate. Echipa alb-vișinie a condus pe tot parcursul celor 40 minute de joc, arătându-și superioritatea în mod deosebit în sferturile 1 și 3. Pe parcursul acestor perioade de joc Rapid a înscris 48 puncte și a încasat 33.

Mureșenii au avut 100% la linia de pedeapsă și un avantaj important la recuperare. În schimb, ardelenii au pierdut peste 20 de posesii și au încasat aproape 30 de puncte de pe urma acestora. De asemenea, Rapid a beneficiat de un număr mult mai mare de puncte din partea unității a 2-a.

Tyler Stone a reușit 20 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Josip Bilinovac a adăugat 20 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive pentru învingători. De notat că Rapid a fost lipsită de serviciile lui Darius Johnson Odom. În replică, Goran Martinic a totalizat 18 puncte, 5 pase decisive, iar Goran Gajovic a adăugat 15 puncte, 6 recuperări pentru CSM Tîrgu Mureș.

Rapid București are 5-0 la general după acest succes. În schimb, CSM Tîrgu Mureș a ajuns la 2-4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.