Promitheas învinge Panathinaikos pe revenire

Promitheas Patras a reușit o victorie de mare prestigiu în campionatul Greciei. Amintita grupare a depășit pe Panathinaikos Atena, scor 80-78, într-o partidă desfășurată duminică (31.01).

Cu ceva mai mult d eun minut rămas din timpul regulamentar se părea că Panathinaikos va obține o victorie scontată, având un avantaj de șapte puncte pe tabela de marcaj. Promitheas nu a renunțat și a înscris nouă puncte, fără ca verzii să aibă răspuns pentru a câștiga meciul.

Jawun Evans a reușit o intercepție, după care a punctat pe tranziție pentru a marca coșul victoriei. Această reușită s-a consemnat cu zece secunde înainte de final. El a terminat cu 10 puncte marcate.

Ioannis Athinaiou a avut 18 puncte, Jerai Grant a adăugat 17, iar Jerian Grant a terminat cu 16 pentru Promitheas. În replică, Ioannis Papapetrou a totalizat 26 puncte, iar Dinos Mitoglou a adăugat 16 puncte, 15 recuperări pentru PAO.

Panathinaikos rămâne în fruntea clasamentului după ce suferă al 2-lea eșec stagional. Verzii au schimbat antrenorul după prima înfrângere pe plan intern. Echipa din capitala Greciei are 10-2 la general. În schimb, Promitheas are 8-4 la general după acest meci și se situează pe locul 4.

Locurile 2-3 în campionatul elen aparțin lui Lavrio și AEK Atena. Ambele au 9-4.

Foto: Promitheas Patras BC (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.