Primul succes stagional pentru Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers au obținut prima victorie stagională. Considerată una dintre principalele favorite la trofeul Larry O’Brien, formația antrenată de către Frank Vogel pierduse primele două partide din noul sezon competițional.

Lakers au primit vizita lui Memphis Grizzlies. Partida a avut loc duminică (24.10). Rezultatul final a fost de 121-118. Învingătorii au avut procentaj superior la aruncările din acțiune și au terminat cu 16/30 la aruncările de trei puncte. În plus, californienii au administrat 12 capace în această confruntare.

Carmelo Anthony, venit de pe bancă, a reușit 28 puncte, 3 recuperări, 2 capace în 28 minute de joc. Melo a urcat cu această ocazie pe locul al 9-lea în ierarhia celor mai buni marcatori din istoria NBA. El are acum 27423 puncte pe întreaga carieră. Următoarea bornă este Shaquille O’Neal, autor a 28.596 puncte.

Anthony Davis a adăugat 22 puncte, 8 recuperări, 4 capace, iar LeBron James a terminat cu 19 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, 2 capace și 2 intercepții. În fine, Russell Westbrook a bifat 13 puncte, 13 pase decisive, 7 recuperări și 4 intercepții pentru învingători.

Replica a venit de la Ja Morant. Spectaculosul fundaș al lui Memphis a totalizat 40 puncte, având 13/21 la aruncările din acțiune, incluzând cinci reușite de pe semicerc. El a adăugat 10 pase decisive și 3 intercepții, dar a încheiat și cu șase mingi pierdute. Ceilalți titulari de la Memphis au avut peste zece puncte fiecare.

Lakers au 1-2 la general după acest succes. În schimb, Grizzlies au ajuns la 2-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *