Prezentare echipe – LAGUNA SHARKS BUCUREȘTI (U18 Masculin)

Site-ul nostru dorește să ofere informații detaliate despre turneele finale ale Campionatelor Naționale de Juniori – ediția 2020/21. Așa cum am procedat în sezonul precedent, dorim să promovăm cluburile și echipele care au atins faza finală a competițiilor juvenile și să le oferim posibilitatea de a-și prezenta activitatea în materialele de prezentare referitor la turneele finale ale competițiilor U20, U18, U16, U15, U14 și U13.

Mărturisim că pentru a face o prezentare cât mai corectă a grupărilor din baschetul juvenil românesc am făcut apel la reprezentanții cluburilor. Astfel, am luat legătura cu manageri, președinți, antrenori și sportivi pentru a oferi materiale cât mai corecte în ceea ce privește informația despre cluburile și sportivii care activează în sportul juvenil românesc.

LAGUNA SHARKS BUCUREȘTI

Palmares sezon competițional 2020/21: 9 victorii/1 înfrângere

Lot jucători: Sebastian Șimon, Matei Aldea, Edward Mirea, Dan Popescu, Victor Milea, Radu David, Mihnea Chiose, Leonard Mocanu, Omar Saleh, Rareș Păun, Mhai Bălăceanu, Andrei Pătrașcu, Vlad Diaconescu

Staff tehnic: Radu Costea (antrenor principal), Sorin Dragomirescu (antrenor secund)

Laguna a plecat la drum cu cinci echipe înscrise în campionatele naționale de juniori – ediția 2020/21. Patru dintre ele au obținut calificarea la turneele finale. Lotul U18 se va deplasa la Oradea, loc în care va avea loc  faza finală. În cadrul Grupei B, care se va desfășura în perioada 19/23 mai, rechinii se vor duela cu Dinamo CSȘ 6, Leii București și CSO Voluntari.

Sezonul 2009/2010 a fost primul în care o echipă BC Laguna Sharks s-a aflat la startul competițiilor. Însă, de atunci, în absolut fiecare sezon competitional, reprezentantele clubului s-au regăsit printre competitoarele diferitelor categorii participante.

În cele 12 sezoane competiționale care s-au desfașurat până acum, rechinii au reușit să obțină multiple titluri de Campioni și Vicecampioni ai Romaniei, precum și distincții internaționale obținute la competiții desfășurate în Spania, Serbia, Franța, Bulgaria. Sportivii din cadrul clubului au fost admiși și își continuă activitatea sportivă la Universități de prestigiu din Marea Britanie și SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *