Prezentare echipe – CSȘ CSM PLOIEȘTI (U15 Masculin)

Site-ul nostru dorește să ofere informații detaliate despre turneele finale ale Campionatelor Naționale de Juniori – ediția 2020/21. Așa cum am procedat în sezonul precedent, dorim să promovăm cluburile și echipele care au atins faza finală a competițiilor juvenile și să le oferim posibilitatea de a-și prezenta activitatea în materialele de prezentare referitor la turneele finale ale competițiilor U20, U18, U16, U15, U14 și U13.

Mărturisim că pentru a face o prezentare cât mai corectă a grupărilor din baschetul juvenil românesc am făcut apel la reprezentanții cluburilor. Astfel, am luat legătura cu manageri, președinți, antrenori și sportivi pentru a oferi materiale cât mai corecte în ceea ce privește informația despre cluburile și sportivii care activează în sportul juvenil românesc.

CSȘ CSM PLOIEȘTI

Palmares sezon competițional 2020/21: 10 victorii/0 înfrângeri

Lot jucători: Robert Pătraru, Davin Ion, Rareș Mihalache, Bogdan Ion, Andrei Velcea, Manthopoulos Christos, Andrei Duță, George Angelian, Răzvan Popa, Codruț Dinu, Armand Suciu

Staff tehnic: Ionuț Ivan (antrenor principal), Robert Munteanu și Ovidiu Coniac (antrenori secunzi)

Una dintre echipele ce reprezintă Ploieștiul la turneele finale de juniori – ediția 2020/21 este CSȘ CSM (U15). Până la evenimentul destinat generației 2005, prahovenii vor lua startul la Turneul Final U15. Evenimentul se va desfășura la Arena de Baschet, în perioada 19/23 mai, chiar în organizarea echipei ploieștene.

Având un parcurs fără greșeală în cele trei turnee de calificare, cu 10 victorii obținute în 10 meciuri, CSȘ CSM Ploiești se va duela, în cadrul Grupei B a TF, cu Laguna Sharks București, Leii București și Îngerii Băniei Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *