Prezentare echipe – Agronomia București (U18 Masculin)

În așteptarea reluării competițiilor baschetbalistice, preconizate pentru ultimele zile ale lunii iulie anul curent, încercăm să aducem în prim plan protagoniștii acestei discipline sportive în țara noastră. În perioada următoare vom oferi informații despre cluburile care și-au asigurat dreptul de participare la turneele finale ale Campionatelor Naționale de juniori – ediția 2019/20.

Mărturisim că pentru a face o prezentare cât mai corectă a grupărilor din baschetul juvenil românesc am făcut apel la reprezentanții cluburilor. Astfel, am luat legătura cu manageri, președinți, antrenori și sportivi pentru a oferi materiale cât mai corecte în ceea ce privește informația despre cluburile și sportivii care activează în sportul juvenil românesc.

Aceasta este o continuare a eforturilor noastre de a vă familiariza cu participanții la activitatea baschetbalistică din țara noastră. La începutul lunii aprilie am deschis secțiunea Interviurile United Hoops, iar de atunci am strâns peste o sută de sportivi, antrenori, manageri și așa mai departe angrenați în activitatea sportivă cu mingea la coș din România.

CS AGRONOMIA BUCUREȘTI

  • Anul înființării clubului: 2015.
  • Culorile echipei: Alb, Verde.

Palmares

  • Locul 1 – CN U20 (2018)
  • Locul 1 – CN U18 (2017)
  • Locul 1 – CN U16 (2015)
  • Locul 2 – CN U20 (2019)
  • Locul 2 – CN U18 (2018)
  • Locul 2 – CN U16 (2018)
  • Locul 2 – CN U18 (2016)
  • Locul 2 – CN U14 (2015)
  • Locul 3 – CN U13 (2015)
  • Locul 3 – CN U15 (2014)

Bilanțul echipei în sezonul competițional 2019/20: 15 victorii/3 înfrângeri la nivelul Campionatului Național U18 masculin.

Componența echipei

  • Antrenorii echipei: Milan Sokic (Antrenor principal), Virgiliu Căpușan (Antrenor second), Ghiță Balmuș (Preparator fizic), Alexandru Călin (Director tehnic).
  • Lot jucători: Dragomir Alexandru (2001), Petcu Luca (2001), Dragomir Andrei (2001), Lazăr Alexandru (2002), Vaida David (2002), Mașchiu Marco (2002), Mocanu Edward (2002), Stan Valentin (2002), Bănică Rareș (2002), Iakobs Robert (2002), Volintiru Alexandru (2002).
  • Căpitan: Dragomir Alexandru.
  • Jucători reprezentativi: Lazăr Alexandru, Vaida David.

Cine este Milan Sokic

  • Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport.
  • Antrenor licențiat FIBA.
  • Între 2002 și 2013 a lucrat pentru Kris-Kros Pancevo, ca antrenor, la toate categoriile de vârstă (juniori și seniori).
  • Între 2005 și 2013 a lucrat pentru Federația Sârbă (antrenând loturi de juniori).
  • Antrenor al Naționalei U16 a Serbiei în 2011.
  • În 2013 a luat startul în proiectul 4Sports București, club la care a format jucători ce evoluează în Liga Națională de Baschet masculin.
  • Din 2019 până în prezent lucrează la Agronomia București (antrenor principal și coordonator al categoriilor de juniori).

Cine este Ghiță Balmuș

  • Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică Pitești.
  • Personal trainer.
  • Jucător în cadrul Agronomiei/ Antrenor 3X3.
  • Preparator fizic (2018-prezent).

Palmares ca antrenor

  • Locul 3 (LNBF 3X3 2018).
  • Locul 1 și 2 (CN U20M).
  • Locul 2 (LNBF 3X3 2019).
  • Locul 2 (Cupa României Feminin 3X3 2019).
  • Locul 1 (Cupa României Feminin 3X3 2020).
  • Locul 4 (Cupa României Feminin senioare 2020, preparator fizic).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *