Preliminarii BCL – Zganec a fost omul meciului pentru KK Split. Pasalic și Henson părăsesc competiția din primul tur!

Karlo Zganec a fost cel mai bun jucător al lui KK Split în victoria cu Petrolina AEK Larnaca în meciul de deschidere al turneului preliminar Basketball Champions League de la Peristeri, Grecia. Rezultatul final a fost de 65-50.

Jocul a fost decis în sfertul 4, atunci când vicecampioana Croației a realizat un parțial de 24-11. Split conducea cu 13-11 și 28-23 după prima și a 2-a seccvență. Ciprioții au reacționat și s-au apropiat la 41-39 după 30 minute de joc, dar ultimul act a fost dominat de ex-iugoslavi.

Venit de pe bancă, fostul jucător de la U-BT Cluj-Napoca a fost aproape de un double-double. Zganec a totalizat 15 puncte (6/8 din acțiune și 2/2 la libere), 8 recuperări, o pasă decisivă și a terminat cu 19 la eficiență. Toni Perkovic a adăugat 13 puncte, 5 recuperări pentru învingători. În replică, Quentin Snider a reușit 11 puncte, iar Andreas Sizopoulos a adăugat 10 puncte pentru Larnaca.

În semifinalele turneului de la Peristeri, KK Split se duelează cu Fribourg Olympic. Meciul se dispută miercuri (15.09).

Într-un alt meci din preliminariile BCL, la Treviso (Italia), Payton Henson a avut 10 puncte, iar Muhamed Pasalic a avut 6 puncte în contul lui Mons-Hainaut. Vicecampioana Belgiei a fost învinsă de ZZ Leiden, campioana Olandei, scor 74-76.

Foto: championsleague.basketball

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *