Paul George și Kawhi Leonard ar putea fi colegi și la Jocurile Olimpice 2020

Paul George și Kawhi Leonard vor fi colegi de echipă la Los Angeles Clippers în sezonul 2019/20. Aceștia fac din gruparea antrenată de Doc Rivers una dintre marile facorite la titlul NBA în noua stagiune.

Cei doi au dezvăluit că sunt tentați să joace împreună și la Jocurile Olimpice 2020. Ei au declarat că în acest moment sunt interesați să fie prezenți la Tokyo în încercarea de a readuce SUA în fruntea baschetului internațional.

Paul George, jucător grav accidentat într-un meci demonstrativ disputat în programul Team USA, a declarat următoarele:

„Mi-aș dori să particip la Jocurile Olimpice. Cu ajutorul lui Dumnezeu pot să trec prin sezonul următor fără accidentări. Este devreme să vorbim despre Jocurile Olimpice, dar nu ascund că îmi doresc să particip la un astfel de eveniment. Totuși, admit că în acest moment prioritate are sezonul în NBA.”

Considerat unul dintre cei mai buni jucători din NBA la ora actuală, campion în exercițiu, Kawhi Leonard a fost mai concis pe marginea acestui subiect:

„La ora actuală pot să spun că îmi doresc să joc pentru echipa națională la un astfel de eveniment. Voi lua însă lucrurile pas cu pas. Fără îndoială, până la Jocurile Olimpice, obiectivul meu este să ajung în finala NBA alături de Clippers.”

Până la această oră numeroase superstaruri și-au exprimat intenția de a participa la Jocurile Olimpice de la Toyko. Aceștia sunt LeBron James, Anthony Davis, Stephen Curry, Klay Thompson, Damian Lillard și James Harden. Rămâne de văzut câți vor fi prezenți în Japonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.