Parcursul lui CSO Voluntari în preliminariile Basketball Champions League poate fi urmărit în direct la TV

CSO Voluntari este prima echipă românească ce intră în competițiile oficiale în sezonul 2022/23. Finalista Ligii Naționale din stagiunea precedentă și deținătoarea Cupei României va participa la turneul preliminar Basketball Champions League, organizat la Skopje (Macedonia de Nord).

Parcursul echipei antrenate de către Sașa Ocokoljic va putea fi urmărit în transmisiune directă la postul Metropola TV. Ilfovenii joacă în cadrul Grupei A, alături de Fribourg Olympic (SUI), Tofas Bursa (TUR), Leicester Riders (GBR), NINERS Chemnitz (GER), TFT Skopje (MKD).

Potrivit tragerii la sorți, CSO Voluntari va juca în primul tur cu Leicester Riders. Meciul se dispută miercuri (21.09), cu începere de la ora 19:00.

În cazul unei victorii, reprezentanta României se duelează cu Tofas Bursa. Acest meci se va desfășura vineri (23.09), ora 19:00.

Mai departe, dacă câștigă și meciul cu turcii, formația de lângă capitala României va juca în finala turneului preliminar, pentru un loc în grupele Basketball Champions League. Adversar va fi una dintre Fribourg Olympic, TFT Skopje sau NINERS Chemnitz. Finala turneului de la Skopje va avea loc duminică (25.09), ora 21:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.