Pablo Laso, întrebat despre absența lui Jaycee Carroll: „De ce nu îl întrebați pe jucător?”

Pablo Laso, antrenorul principal al lui Real Madrid, a avut o reacție nervoasă atunci când a fost întrebat, din nou, care este situația lui Jaycee Carroll. Shooter-ul american nu s-a întors în capitala Spaniei după ce a plecat acasă la încheierea sezonului precedent.

Laso a declarat:

„De ce nu îl întrebați pe jucător? Probabil pentru că nu aveți cum să dați de el. Exact în această situație mă aflu și eu. Pot doar să vă spun că nu este aici și că nu am de gând să aștept după el. Avem primul meci în Euroligă, așa că am alte griji în acest moment.”

În vârstă de 38 ani, considerat cel mai prolific shooter din istoria lui Real Madrid, Carroll nu s-a prezentat la reunire. El nu a dat vreo informație clubului din capitala Spaniei dacă intenționează să-și continue cariera. Pe parcursul verii și după startul oficial al sezonului 2021/22 s-a tot vehiculat numele său în ceea ce privește revenirea în capitala Spaniai, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Real Madrid a câștigat SuperCupa Spaniei în absența lui Carroll. De asemenea, formația antrenată de Pablo Laso este neînvinsă în actuala ediție a Ligii ACB, având un bilanț general cumular de 5-0 (supercupa și Liga ACB).

Este de asemenea cert că Real Madrid va fi lipsită la debutul în noua ediție a Euroligii masculine de serviciile altor doi jucători foarte importanți. Aceștia sunt americanii Trey Thompkins și Anthony Randolph, principalele opțiuni ale echipei la poziția 4. În aceste condiții, Real mizează pe noul venit, Guershon Yabusele, la această poziție.

Joi (30.09), cu începere de la ora 21:45, Real Madrid primește vizita lui Anadolu Efes Istanbul, deținătoarea Euroligii masculine. Partida contează pentru prima etapă din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2021/22. Meciul poate fi urmărit în transmisiune directă pe platforma Euroleague TV (online, contra cost).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.