Ousmane Barro a cucerit Cupa României pentru a treia oară în carieră

Fără punct marcat în primul sfert, CSO Voluntari părea victimă sigură în finala Cupei României – ediția 2020/21. Echipa antrenată de Sasa Ocokoljic a reușit, însă, trei sferturi de excepție împotriva lui CSM Oradea, ultima campioană a României. Voluntariul a marcat 72 puncte în 30 minute și a cucerit trofeul pentru prima dată în istorie. Scorul final al meciului disputat în această seară la BT Arena a fost 65-72.

Ousmane Barro, cel mai longeviv jucător străin activ din România, a cucerit Cupa României pentru a treia oară în carieră. Acest lucru se mai întâmplase în 2017 și 2018, când evolua pentru U BT Cluj-Napoca. El o învinge pe CSM Oradea pentru a doua oară în finala competiției.

În această seară, jucătorul în vârstă de 36 ani a bifat 31:37 minute de joc, perioadă în care a avut o singură aruncare din acțiune, pe care a ratat-o. El a terminat cu un punct marcat (1/2 FT), la care a adăugat 10 recuperări (2 ofensive), 2 capace și o pasă decisivă, pentru 9 la eficiență. Ouszy a avut 3 posesii pierdute și +2 la +/-.

În cadrul evenimentului de la Cluj-Napoca, Barro a avut medii statistice de 7.7 puncte, 8 recuperări, 1.3 pase decisive, 0.3 intercepții, 1.7 capace și 1.7 posesii pierdute, pentru 14.7 la eficiență.

Senegalezul parcurge al 8-lea sezon în România. El a mai evoluat pentru BC Mureș, BCM U Pitești, U BT Cluj-Napoca și Dinamo București.

foto: Manases Sandor

Un răspuns la „Ousmane Barro a cucerit Cupa României pentru a treia oară în carieră”

  1. O singura aruncare din actiune pt Ousmane pentru ca Voluntari a jucat finala in stil ,,american,, cu patrunderi individuale si multe aruncari de 3p. O tactica pe partea ofensiva simpla, care acum a dat roade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *