Olympiacos Pireu învinge la OAKA pe revenire și este la o victorie de titlul de campioană în Grecia

Olympiacos Pireu a recuperat un deficit major pe terenul rivalei și s-a impus în Meciul 2 al finalei din Grecia. Formația antrenată de către Georgios Bartzokas a învins Panathinaikos Atena, scor 78-72.

Partida a avut loc marți (14.06), la OAKA. Gazdele s-au desprins la 46-32 în primele 20 minute de joc, dar situația s-a schimbat dramatic imediat după pauză. Olympiacos a realizat un parțial de 18-2 prin intermediul căruia a venit la conducere, scor 50-48. De aici, gruparea alb-roșie a trecut în control pe tabela de marcaj și a prevenit orice încercare a lui Panathinaikos de revenire.

Kostas Sloukas a totalizat 20 puncte, Sasha Vezenkov a adăugat 19, iar Tyler Dorsey a terminat cu 17 pentru Oly. Cel din urmă a înscris 13 puncte în primele cinci minute din sfertul al 3-lea, atunci când oaspeții au preluat controlul asupra partidei. De cealaltă parte, Ioannis Papapetrou a reușit 17 puncte, 9 recuperări, iar Georgios Papagiannis a adăugat 12 puncte, 10 recuperări.

Scorul general devine 2-0 în favoarea lui Olympiacos Pireu. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Meciul 3 devine decisiv pentru Panathinaikos Atena. Acesta are loc vineri (17.06), la Peace and Friendship Stadium din portul Pireu.

Foto: Olympiacos BC (Twitter)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.