Nu mai există echipă neînvinsă pe teren propriu în actuala ediție a Euroligii masculine

Ultima echipă înfrântă pentru prima dată acasă este Maccabi Tel-Aviv. Israelienii au cedatpe teren propriu în partida cu Real Madrid. Confruntarea din cadrul etapei a 22-a, desfășurată joi (30.01), la Menora Mivtachim Arena, s-a încheiat cu scorul de 81-77 în favoarea spaniolilor.

Aceștia au reușit un parțâial de 21-11 în sfertul 3, atunci când au trecut în control. Real s-a menținu în avantaj și a rezitat unei reveniri spectaculoase din partea lui Maccabi, formație ce a marcat cu generozitate de pe semicerc în secvența decisivă.

Real a fost echipa mai precisă la finalizare și mai productivă la recuperare. Ambele protagoniste au avut numeroase greșeli în jocul de construcție. Madrilenii au avut o seară mai dificilă la semicerc, dar au fost preciși și prezenți la linia de pedeapsă.

Apărarea lui Walter Tavares a pus în dificultate și pe Maccabi. Uriașul pivot al lui Real a administrat cinci capace și a terminat cu un double-double pentru învingători, fiind dublat în jocul de apărare de celălalt pivot, Jordan Mickey.

Anthony Randolph a totalizat 19 puncte, 7 recuperări, alți patru jucători ai învingătorilor având cel puțin 11 puncte. În replică, Scottie Wilbekin a totalizat 21 puncte, 4 pase decisive pentru Maccabi.

Amare Stoudemire a debutat în Euroligă. El a jucat două puncte și a marcat un coș din acțiune.

Real Madrid are 16-6 la general. În schimb, Maccabi Tel-Aviv a ajuns la 14-8. De notat că ambele au câte un meci pierdut pe teren propriu în actuala ediție a Euroligii masculine.

Foto: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.