NBA a anunțat implementarea unui nou format pentru All Star Game-ul din acest an

NBA a anunțat un nou format pentru desfășurarea All Star Game-ului – ediția 2020. Evenimentul se va desfășura la United Center din Chicago, pe 16 februarie.

Iată noutățile:

  • Ambele echipe vor juca pentru o organizație caritabilă stabilită în Chicago. Căpitanii Giannis Antetokounmpo și LeBron James vor decide cauzele pentru care vor juca echipele lor.
  • Câștigătoarea sferturilor 1, 2 și 3 primește câte 100.000 dolari, bani direcționați către cauza aleasă de căpitanul echipei câștigătoare. În schimb, câștigătoarea meciului va primi 200.000 dolari, suma la rândul ei donată cauzei alese de căpitanul echipei învingătoare.
  • Scorul va începe de la zero la startul fiecăruia din primele trei sferturi.
  • Sfertul 4 va începe de la scorul cumulat al primelor trei sferturi și acest act se va juca fără timp de joc. Scopul sfertului 4 va fi ca una dintre echipe să ajungă la 24 puncte peste punctele cumulate marcate de echipa care conduce după primele trei sferturi. De exemplu, dacă scorul cumulat după 3 sferturi este de 100-95, atunci sfertul 4 se va termina în momentul în care una dintre protagoniste ajunge la 124 puncte marcate.

Așadar, modificări importante, menite să crească interesul pentru All Star Game, atât din partea jucătorilor, cât și a publicului.

Reamintim că în cursul nopții de joi spre vineri (30 spre 31 ianuarie) se vor anunța rezervele pentru NBA All Star Game 2020.-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.