Moldoveanu și Badiu confirmați de CSO Voluntari pentru sezonul 2021/22

CSO Voluntari a anunțat că va miza pe serviciile lui Vlad Moldoveanu și Marcu Badiu în sezonul 2021/22. Ambii s-au alăturat ilfovenilor în urmă cu un an, atunci când au semnat contracte pe doi ani.

Moldoveanu a avut medii de 12.2 puncte și 5.8 recuperări în 24 apariții la nivelul Ligii Naționale de baschet masculin. El a avut 38% la aruncările de trei puncte și a contabilizat 19 puncte în finala Cupei României. Vlad a terminat prematur sezonul 2020/21, fiind supus unei intervenții chirurgicale la genunchi.

Badiu a contribuit cu 4.4 puncte, 1.7 recuperări și 1.0 pase decisive la primul sezon alături de ilfoveni. El a fost desemnat MVP al finalei Cupei României, competiție pe care CSO Voluntari a câștigat-o în premieră. Marcu a totalizat 20 puncte în partida cu CSM CSU Oradea, încheiată cu scorul de 72-65.

Vlad Moldoveanu evoluează la poziția 4. În schimb, Marcu Badiu evoluează la pozițiile 1-2. Cel din urmă a fost convocat la echipe națională a României pentru precalificările FIBA Basketball World Cup 2023, programate pentru luna august anul curent.

Amintim faptul că antrenorul Sașa Ocokoljic a semnat un nou angajament cu CSO Voluntari. Tehnicianul sârb va continua alături de această echipă până la încheierea sezonului 2022/23.

În sezonul următor, CSO Voluntari va juca pentru prima dată în cupele europene. Ilfovenii au aplicat pentru un wildcard în Basketball Champions League. Cel mai probabil această echipă va disputa jocurile de pe teren propriu pe plan internațional la Sala Polivalentă din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *