Mike James este MVP-ul lunii noiembrie în Euroligă

Mike James, de la CSKA Moscova, este MVP-ul lunii noiembrie 2020 în Euroliga masculină. Americanul și-a ajutat echipa, CSKA Moscova, să progreseze de la 3-3, la startul acestei luni, la 8-3, în momentul încheierii.

Câștigătoarea ultimei ediții de Euroligă care a fost dusă la bun sfârșit a urcat de pe locul 10, pe locul al 2-lea în ierarhia generală a competiției supreme pe bătrânul continent. Moscoviții au învins în această perioadă pe Baskonia și Real Madrid pe teren propriu, respectiv Panathinaikos Atena, Zalgiris Kaunas și Bayern Munchen în deplasare.

James a absentat la meciul cu Baskonia, dar a fost jucătorul cu cele mai multe puncte marcate în luna noiembrie. El a avut 90 puncte, adică o medie de 22.5 pe partidă. De asemenea, a avut 20.6 la eficiență, 3.2 pase decisive și 1.8 recuperări în cursul penultimei luni a anului calendaristic 2020.

În zece apariții cu două titularizări, James are medii stagionale de 19.5 puncte, 4.5 pase decisive, 2.1 recuperări, 0.7 intercepții în 30 minute pe partidă pentru 18.3 la eficiență. Mike are procentaje de 59% la aruncările de două puncte, 40% la trei puncte și 80% la linia de pedeapsă.

James se situează pe locul 3 la eficiență, respectiv pe prima poziție a Euroligii la puncte marcate pe meci.

Marius Grigonis, de la Zalgiris Kaunas, a fost desemnat cel mai bun jucător al lunii octombrie 2020, în Euroliga masculină.

Foto&video: www.euroleague.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *